×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Menu

Θέσεις εργασίας στην Κύπρο

1) Δείτε την αγγελία για Ακτινολόγους στο Γ.Ν. Λάρνακας κάνοντας κλικ εδώ.

2) Δείτε την αγγελία για Ακτινολόγους στην Πάφο κάνοντας κλικ εδώ.

3) Δείτε την αγγελία για Ακτινολόγους στην Λεμεσό κάνοντας κλικ εδώ.

4) Το Mediterranean Hospital of Cyprus, ένα πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο και ολοκληρωμένο τριτοβάθμιο Νοσοκομείο στη Λεμεσό αναζητά Ιατρούς Ακτινολόγους για πλήρη και μόνιμη απασχόληση.
Διαθέσιμες 2 θέσεις εργασίας για άμεση απασχόληση.
Τα καθήκοντα της θέσης θα αφορούν την διεκπεραίωση όλων των τύπων ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων κλασσικής Ακτινολογίας (Ακτινογραφίες, αξονικές τομογραφίες, υπέρηχο) και την γνωμάτευση Μαγνητικών Τομογραφιών.
Απαιτούμενα Προσόντα:
· Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας στην Ακτινολογία σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο; 
· Δυνατότητα διεκπεραίωσης όλων των τύπων ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων κλασσικής Ακτινολογίας (Ακτινογραφίες, αξονικές τομογραφίες, υπέρηχο);
· Δυνατότητα γνωματεύσεων Μαγνητικών Τομογραφιών θα αξιολογηθεί ως επιπρόσθετο προσόν;
· Εγγεγραμμένος/η στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου ή εγγεγραμμένος σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ώστε να μπορεί να εγγραφεί και στην Κύπρο;
· Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

Παρέχεται ελκυστικό πακέτο απολαβών, συμβόλαιο πλήρους απασχόλησης επ’ αορίστου χρόνου, προοπτικές ανέλιξης και συνεχής εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1) Ζητείται ακτινολογος για εργασία σε ακτινοδιαγνωστικο κέντρο στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: Θοδωρής Λιακος 6974464502, Ελένη Γκαλιου 6940001432

2) Η ιδιωτική ιατρική εταιρεία ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. στην Αθήνα αναζητεί Ιατρούς με ειδικότητα Ακτινολογίας για συνεργασία. Η Κοσμοιατρική έχει 20ετή παρουσία στον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ο Δημήτριος Τριανταφύλλου, ιατρός Ακτινολόγος, ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της εταιρείας εξασφαλίζει ένα άριστο περιβάλλον εργασίας, χρησιμοποιώντας state-of-the art απεικονιστικά μηχανήματα και ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Τα κέντρα της Κοσμοϊατρικής στελεχώνονται με έμπειρο και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και παρέχεται άριστο επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2108640918 (Γ. Τριανταφύλλου).

3) Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., μέλος του Ομίλου INTERAMERICAN, ζητά ΙΑΤΡΟ - ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο Εργαστήριο Ιατρικών Απεικονίσεων της Αθηναϊκής Κλινικής.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:
Άριστες γνώσεις του αντικειμένου, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, προσαρμοστικότητα, δυναμισμό, ευελιξία και ικανότητα ομαδικής συνεργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί, παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK