Θέσεις εργασίας στην Κύπρο

1.Το σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο G.V Radiology στην Πάφο στα πλαίσια ανάπτυξης του αναζητεί Ιατρούς Ακτινοδιαγνώστες για πλήρη απασχόληση.
Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών αναλόγως προσόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να επικοινωνήσουν στο +357 26943300

Θέση εργασίας στην Γερμανία

1) Ζητούνται γιατροί σε νοσοκομεία της Γερμανίας στην ειδικότητα της Ακτινολογίας -2 Θέσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον επίπεδο Β2 στην γερμανική γλώσσα, με ή χωρίς προϋπηρεσία και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (ισχύει μόνο για τους άνδρες υποψήφιους).
Παρέχονται υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Υποστήριξη στις διαδικασίες μετεγκατάστασης και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation)
Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας στείλτε τα βιογραφικά σας στα γερμανικά (κατά προτίμηση σε μορφή europass) στο E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2) Διαβάστε την σχετική αγγελία.

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1) To Ιατρικό Κέντρο “ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ” Α.Ε. ζητά να προσλάβει ιατρό Ακτινολόγο για τη διενέργεια U/S, TRIPLEX, καθώς και για τη γνωμάτευση εξετάσεων Μ.Ο.Π., ακτινογραφιών και μαστογραφιών και ιατρό Ακτινολόγο για τη διενέργεια παρακεντήσεων FNA θυρεοειδούς, προστάτου και μαστού.

Παροχές :
* Πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας
* Ανθρωπιστικού χαρακτήρα
* Σύγχρονος εξοπλισμός
* Δυνατότητα μακροχρόνιας συνεργασίας
* Ελκυστικό πακέτο αποδοχών
* Άριστη γραμματειακή υποστήριξη
* Τεχνογνωσία 27 ετών

Το Ιατρικό Κέντρο εδώ και 27 χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο της ΠΦΥ στη Δυτική Αττική επενδύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τόσο στον εξοπλισμό, όσο και στο προσωπικό, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με μοναδικό στόχο την υγεία των ασθενών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210-2693604-6 με αναφορά στην αγγελία για την Διεύθυνση Προσωπικού

2) Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών. Η Ευρωκλινική αναζητά να προσλάβει Ιατρό Ακτινολόγο

Απαραίτητα Προσόντα
• Πτυχίο Ιατρικής
• Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ακτινολόγου
• Εμπειρία σε αξονικό και μαγνητικό τομογράφο
• Καλή γνώση Η/Υ
• Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά)
• Ευχάριστη προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες & ομαδικό πνεύμα

Ο Όμιλος προσφέρει:
• Άριστο περιβάλλον εργασίας
• Συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες ανάπτυξης
• Συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας εργαζομένων Ευρωκλινικής καθώς και των συγγενών τους
Παρακαλούμε για την αποστολή του βιογραφικού σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. χρησιμοποιώντας τον κωδικό RADIATR_21

Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας μας.
Κατά την αξιολόγηση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σε εσάς σχετικά με τις νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον όμιλό μας και δεν θα διαβιβασθούν ή κοινοποιηθούν προς οποιονδήποτε τρίτο.
Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην διατήρηση του βιογραφικού σας στην βάση δεδομένων της εταιρίας μας για τους επόμενους 12 μήνες, έχετε το δικαίωμα και την δυνατότητα διαγραφής προωθώντας την επιθυμία σας στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο μπορείτε να ακολουθήσετε το link http://www.euroclinic.gr/

3) Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο νοσοκομείο Σητείας προκυρήχθηκε 1 θέση Ακτινολογίας  Επιμελητή Α΄. Επιπλέον στον ιατρό που θα επιλέξει να διοριστεί στο νοσοκομείο μας θα επιδοτηθεί το ενοίκιο του  από το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου με το ποσόν των 350 ευρώ το μήνα  για τέσσερα έτη.Πληροφορίες τηλ. 6942042152

4) Η Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΕΙΟ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ιατρό Ακτινολόγο για την διενέργεια υπερήχων σώματος και Triplex αγγείων. Προτεινόμενες ώρες και ημέρες απασχόλησης είναι Δευτέρα 09:00 - 12:00 ή ένα δίωρο από Τρίτη έως και Παρασκευή μετά τις 12:00. Ικανοποιητική αμοιβή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980560476 & 2105906611-15 ΑΙΣΩΠΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK