Menu

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1) Από Ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο Β΄ Διάγνωση Α.Ε. αναζητούνται Ιατροί Ακτινολόγοι, Ειδικοί ακτινοδιαγνώστες για Πάτρα & Αίγιο.

Η εταιρία προσφέρει:
- Υψηλές αποδοχές. Άνεση εργασιακού χρόνου.
- Προοπτική εξέλιξης. Ευελιξία ωραρίου.
- Άριστο επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.
- Εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας.
- Κορυφαία τεχνολογική και γραμματειακή υποστήριξη.

Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει:
- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
- Εμπειρία σε αξονικό και μαγνητικό τομογράφο.
- Ιατρική Δεοντολογία, φιλοδοξία και ευσυνειδησία

Επιπλέον:
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καλέσουν στο κινητό τηλέφωνο με αρ.κλήσης 6946656442 (Κα Γεωργιοπούλου) για περισσότερες πληροφορίες ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΙΑΤΡΟΣ AKTINOΛΟΓΟΣ.

2) Είσαι Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης με μεγάλη εμπειρία σε Υπερήχους, Αξονικό, Μαγνητικό Τομογράφο και θες να αναλάβεις το ρόλο Ιατρού Ακτινοδιαγνώστη εξειδικευμένων διαγνωστικών εργαστηρίων στη Θεσσαλονίκη; Αν η απάντηση σου είναι θετική, τότε σίγουρα είσαι ο Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης που αναζητούμε!
Πατήστε εδώ για να δείτε την αγγελία και να κάνετε την αίτησή σας. 

3) Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο στην Αθήνα αναζητεί για συνεργασία Ιατρό με ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη για μερική ή ολική απασχόληση. Επιθυμητό να διαθέτει γνώση σε υπέρηχα σώματος, triplex και παιδιατρικά υπέρηχα. Προσφέρεται Άριστο Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, άνεση χρόνου για τον γιατρό και εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας. Επικοινωνήστε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή  τηλεφωνικά στο 6945845182

4) Πατήστε εδώ για να δείτε αγγελία για το ΚΥ Νάξου.

5) To Ιατρικό Κέντρο “ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ” Α.Ε. ζητά να προσλάβει ιατρό Ακτινολόγο για τη διενέργεια U/S, TRIPLEX, καθώς και για τη γνωμάτευση εξετάσεων Μ.Ο.Π., ακτινογραφιών και μαστογραφιών και ιατρό Ακτινολόγο για τη διενέργεια παρακεντήσεων FNA θυρεοειδούς, προστάτου και μαστού.

Παροχές :
* Πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας
* Ανθρωπιστικού χαρακτήρα
* Σύγχρονος εξοπλισμός
* Δυνατότητα μακροχρόνιας συνεργασίας
* Ελκυστικό πακέτο αποδοχών
* Άριστη γραμματειακή υποστήριξη
* Τεχνογνωσία 27 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210-2693604-6 με αναφορά στην αγγελία για την Διεύθυνση Προσωπικού

6) Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών. Η Ευρωκλινική αναζητά να προσλάβει Ιατρό Ακτινολόγο

Απαραίτητα Προσόντα
• Πτυχίο Ιατρικής
• Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ακτινολόγου
• Εμπειρία σε αξονικό και μαγνητικό τομογράφο
• Καλή γνώση Η/Υ
• Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά)
• Ευχάριστη προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες & ομαδικό πνεύμα

Ο Όμιλος προσφέρει:
• Άριστο περιβάλλον εργασίας
• Συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες ανάπτυξης
• Συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας εργαζομένων Ευρωκλινικής καθώς και των συγγενών τους
Παρακαλούμε για την αποστολή του βιογραφικού σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χρησιμοποιώντας τον κωδικό RADIATR_21

Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας μας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σε εσάς σχετικά με τις νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον όμιλό μας και δεν θα διαβιβασθούν ή κοινοποιηθούν προς οποιονδήποτε τρίτο.
Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην διατήρηση του βιογραφικού σας στην βάση δεδομένων της εταιρίας μας για τους επόμενους 12 μήνες, έχετε το δικαίωμα και την δυνατότητα διαγραφής προωθώντας την επιθυμία σας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο μπορείτε να ακολουθήσετε το link http://www.euroclinic.gr/

7) Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο νοσοκομείο Σητείας προκυρήχθηκε 1 θέση Ακτινολογίας  Επιμελητή Α΄. Επιπλέον στον ιατρό που θα επιλέξει να διοριστεί στο νοσοκομείο μας θα επιδοτηθεί το ενοίκιο του  από το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου με το ποσόν των 350 ευρώ το μήνα  για τέσσερα έτη.Πληροφορίες τηλ. 6942042152

Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK