Menu

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1) Το ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ https://www.papagiannaki-radiology.gr/ μέλος του δικτύου IATRICA, αναζητά ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ με εργασιακή εμπειρία σε ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ TRIPLEX, ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟ, ΨΗΦ. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ/ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΟ .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Πτυχίο Ιατρικής .Άδεια ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής.
Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.
Γνώση Η/Υ ,ΑΓΓΛΙΚΩΝ,
Ικανότητα εργασίας σε περιβάλλον PACS,
Πνεύμα συνεργασίας και λειτουργίας σε ομάδα.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση.
Ευέλικτο ωράριο.
Ικανοποιητικές απολαβές .
Δυνατότητα παροχής στέγης.

Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχική επικοινωνία μέσω email, online interview μέσω skype/meet

2) Το σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο Μαγνητική Τομογραφία Κέρκυρας, στα πλαίσια ανάπτυξης του αναζητεί ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ για πλήρη ή μερική απασχόληση.
Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών αναλόγως προσόντων. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν με τον κ. Χρήστο Παπανικολάου στο τηλέφωνο 697 8183023.

3) Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., μέλος του Ομίλου INTERAMERICAN, ζητά ΙΑΤΡΟ - ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο Εργαστήριο Ιατρικών Απεικονίσεων της Αθηναϊκής Κλινικής.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:
Άριστες γνώσεις του αντικειμένου, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, προσαρμοστικότητα, δυναμισμό, ευελιξία και ικανότητα ομαδικής συνεργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί, παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4) Η Affidea, ελληνική θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργασίας με Ειδικευμένους ιατρούς Ακτινοδιαγνώστες (συνεργασία σε τμήμα Αξονικού/ Μαγνητικού Τομογράφου, τμήμα υπερήχων / triplex , τμήμα ακτινολογικό και μαστού).
Προσφέρονται δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. Οι θέσεις αφορούν τόσο την Αττική όσο και την Περιφέρεια.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5) Θέση εργασίας στην Ξάνθη. Κάντε κλικ εδώ για την αγγελία

6) Το Νοσοκομείο - Κέντρου Υγείας Νάξου έχει προκηρύξει θέση Ακτινολόγου. Κάντε κλικ εδώ για την αγγελία

7) Το Διαγνωστικό Κέντρο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στην Αθήνα , στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων του και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων του αναζητά Ιατρούς Aκτινοδιαγνώστες : 1) για το τμήμα CT-MRI και 2) για το τμήμα US-Ακτινογραφιών-Μαστογραφιών για μόνιμη συνεργασία.

Προσφέρονται:
• Άριστο περιβάλλον εργασίας
• Προοπτικές επαγγελματικής και επιστημονικής εξέλιξης
• Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
• Προηγμένα συστήματα διάγνωσης
• Υψηλές αποδοχές

Απαιτούμενα προσόντα :
• Πτυχίο Ιατρικής, Τίτλος ειδικότητας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
• Επιθυμητή προϋπηρεσία

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν με τον κ. Παπανδρέου στα τηλέφωνα 2105222500 & 6937180045.

8) Το Νοσοκομείο Αιγίνης « Ο Άγιος Διονύσιος» Ν.Π.Ι.Δ. αναζητεί για συνεργασία Ιατρό με ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη για μερική ή ολική απασχόληση. Επιθυμητό να διαθέτει γνώση σε υπερήχους σώματος και κλασικής Ακτινογραφίας. Προσφέρεται Άριστο Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, και εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας.
Επικοινωνήστε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK