Menu

Έκδοση νέου τεύχους του περιοδικού της ΕΑΕ, Hellenic Journal of Radiology

10/07/2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε το 11ο τεύχος του περιοδικού της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, Hellenic Journal of Radiology, (τεύχος Απριλίου-Ιουνίου 2019, Volume 4, Issue 2). Tο τεύχος βρίσκεται ηλεκτρονικά αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (https://www.helrad.org)  καθώς και στην πλατφόρμα του περιοδικού (www.hjradiology.org), όπου όλα τα άρθρα είναι πλήρως και δωρεάν προσβάσιμα από όλους τους αναγνώστες. Μπορείτε επίσης να βρείτε και όλα τα προηγούμενα τεύχη.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το περιοδικό περιλαμβάνεται στις διεθνείς ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων Index Copernicus International και Google Scholar.

Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί και τυπωμένο με το ταχυδρομείο σε όλα τα Ακτινολογικά τμήματα των Δημοσίων Νοσοκομείων, στους Ειδικευόμενους Ακτινολόγους, στους Καθηγητές, Συντονιστές Διευθυντές, Διευθυντές, καθώς και στα ταμειακώς ενήμερα για το έτος 2019, μέλη της Εταιρείας. Σε περίπτωση που έχετε διαπιστώσει πως το περιοδικό δεν σας αποστέλλεται παρ’ ότι είστε ταμειακώς ενήμεροι, ή σε περίπτωση που θέλετε να τακτοποιήσετε τη συνδρομή σας στην ΕΑΕ, παρακαλούμε επικοινωνείστε με τη Γραμματεία της Εταιρείας στο τηλέφωνο: 210 6451489, καθημερινά 9 πμ-5 μμ.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη που δείχνετε στο περιοδικό της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας.

banner hjr

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK