Menu

Νέες εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας

14/11/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια παλαιότερου μηνύματός μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πλατφόρμα «Ερμής» από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ). Πρόκειται για μια πλατφόρμα τηλε-διαβουλεύσεων πραγματικού χρόνου με σκοπό την διαχείριση και την από κοινού επισκόπηση ιατρικών απεικονιστικών δεδομένων. (Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε μια σύντομη περιγραφή της πλατφόρμας).

Προκειμένου η πλατφόρμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ιατρών ακτινολόγων, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όσους ενδιαφέρονται, να δηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να οριστεί μια συνάντηση με την ομάδα από το ΕΔΕΤ, με σκοπό να τους δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για να γίνουν προσθήκες/μετατροπές ώστε να προσαρμοστεί η πλατφόρμα εξ ολοκλήρου στις απαιτήσεις των ιατρών ακτινολόγων. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην συνάντηση, παρακαλώ πολύ όπως στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Τσιτουρίδης          Αθανάσιος Χαλαζωνίτης

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK