Menu

Ημερίδα για την Ακτινοπροστασία, Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

19/09/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι σε συνεργασία και με την βοήθεια της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας θα οργανώσει Εκπαιδευτικές Ημερίδες με θέμα την ακτινοπροστασία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Ημερίδα στην Αθήνα θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 – 14:30 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, Γ. Γεννηματάς (Κτίριο 2), Μεσογείων 154. 

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν αφορούν την ακτινοπροστασία. Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σας προσκαλούμε όλους να την παρακολουθήσετε για να τεκμηριώσουμε την παρακολούθηση και την γνώση του αντικειμένου της ακτινοπροστασίας. Η Ημερίδα αυτή όπως και η Διημερίδα που θα γίνει στο πλαίσιο του 21ου Πανελληνίου Ακτινολογικού Συνεδρίου αποτελούν τα πρώτα βήματα σε ένα τομέα που υστερούν οι ακτινολόγοι αλλά οι γνώσεις θα μας βοηθήσουν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον επιστημονικό τομέα.

Μετά το τέλος της ημερίδας, θα δοθεί δίπλωμα παρακολούθησης.

Μετά τιμής,

Ιωάννης Τσιτουρίδης                                     Αθανάσιος Χαλαζωνίτης
Πρόεδρος ΕΑΕ                                              Γενικός Γραμματέας ΕΑΕ.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK